MASKINER FÖR BEARBETNING AV PLAST & GUMMI

Wiba Nordic OY har försäljning och service på den finska marknaden av maskiner för bearbetning av plast och gummi. Idag representerar vi bland annat Wittmann Group, Maplan, Herbold Meckesheim och Collin. Välkommen att kontakta oss för mer information, eller titta runt här på vår hemsida.

VÅRA LEVERANTÖRER

WITTMANN BATTENFELD

Vi har formsprutor för plast från Wittmann-Battenfeld med låskrafter på upp till 2000 ton.

WITTMANN

Från Wittmann erbjuder vi robotar, IML och en mängd olika tillbehör så som temperering, materialtorkar, infärgning med mera.

MAPLAN

När det gäller formsprutning av gummi erbjuder vi maskiner från MAPLAN. Horisontala eller vertikala maskiner med upp till 900 tons (9000 kN) låskraft.

HERBOLD MECKESHEIM

Herbold Meckesheim tillverkar maskiner och system för återvinning av plastavfall från hushåll samt industri.

COLLIN

Collin utvecklar intelligenta laboratorie- & pilotlinjer i modulära system för så väl tillverkande plastindustrier som forsknings- och utvecklingsinstitut.
WIBA AUTOMATION

Tillsammans med WIBA Automation erbjuder vi kompletta lösningar till plast- och gummiindustrin. WIBA Automation har tre fokusområden; automatiseringar kring formsprutning, extrudering och maskin.

BRITAS

BritAS erbjuder filtreringssystem för regranulering från förorenad plast med automatiska filterbyten. För högkvalitativ regranulering med låga driftskostnader.