WITTMANN

Wittmann tillverkar robotar, allt från enklare plockrobotar till avancerade CNC robotar i ett flertal utföranden. Wittmann har även ett stort utbud av kringutrustning som till exempel temperering, kylning, kvarnar, torkar samt kompletta system för materialhantering samt IML.

ROBOTAR OCH KRINGUTRUSTNING

AUTOMATION

WITTMANN har hittills realiserat tusentals krävande applikationer inom automatiseringsområdet. Dessa har lett till optimering av produktionsprocesser och förbättrad delkvalitet i varje enskilt fall.

TEMPERATURE CONTROLLERS

WITTMANN TEMPRO temperaturregulatorer erbjuder pålitlighet och användarvänlighet i många år nu. På grund av en mindre värmeväxlare finns det mindre cirkulerande vatten. Som ett resultat är förvärmningstiden och nedkylningsperioden mycket kortare.

WATER FLOW REGULATORS

WITTMANN-vattenflödesregulatorer har etablerat företagets goda rykte.
Idag är de väsentliga för plastindustrin.

VACUUM LOADERS

FEEDMAX enkla och centrala materiallastare tillverkade av rostfritt stål utför en säker och exakt materialtransport. WITTMANN-nätverkskontroller är lämpliga för anslutning av upp till 320 systemkomponenter.

 
BLENDERS

GRAVIMAX materialblandare och DOSIMAX matare är av högsta precision och har den senaste tekniken.

GRANULATORS

För varje applikation rätt plastgranulator: bladgranulatorer och skärmlösa granulatorer med många funktioner och för olika genomströmningar.

DRYERS

WITTMANN torkaggregat och torkbehållare: den grundläggande standarden i modern plastbearbetning. - Högsta flexibilitet, kapacitet och energieffektivitet.

CENTRAL SYSTEMS

Det omfattande och innovativa programmet för kringutrustning från WITTMANN möjliggör förverkligande av krävande kompletta system och tilldelning av ansvar för korrekt interaktion mellan enskilda komponenter.

BESÖK WITTMANNS HEMSIDA >