WITTMANN

Wittmann valmistaa robotteja, aina yksinkertaisista poimimisroboteista edistyneisiin CNC-robotteihin. Wittmannilla on myös laaja valikoima apulaitteita, kuten temperointi, myllyt, kuivaimet ja kokonaiset järjestelmät materiaalinkäsittelyyn ja IML:aan.

ROBOTIT JA APULAITTEET

AUTOMAATIO

WITTMANN on toteuttanut tuhansia vaativia ratkaisuja automaatioon. Nämä ratkaisut ovat mahdollistaneet tuotantoprosessien optimoinnin ja paremman osien laadun.

TEMPEROINTILAITTEET

WITTMANN TEMPRO -lämpötilansäätimet ovat tarjonneet luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä monien vuosien ajan. Pienemmän lämmönvaihtimen ansiosta kiertävää vettä on vähemmän. Tämän seurauksena esikuumennusaika ja jäähdytysjakso ovat lyhyempiä.

VIRTAUSSÄÄTIMET

WITTMANN-virtaussäätimet ovat luoneet yrityksen hyvän maineen.
Nykyään ne ovat välttämättömiä muoviteollisuudelle.

SYÖTTÖLAITTEET

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut yksinkertaiset ja keskitetyt FEEDMAX-materiaalisiirtimet kuljettavat materiaalin turvallisesti ja tarkasti. WITTMANN-verkko-ohjaimet soveltuvat jopa 320 järjestelmäkomponentin liittämiseen.

 
SEKOITTAJAT

GRAVIMAX-materiaalisekoittimet ja DOSIMAX-syöttölaitteet ovat erittäin tarkkoja ja niissä on uusinta tekniikkaa.

GRANULAATTORIT

Oikea "mylly" jokaiseen käyttötarkoitukseen: granulaattorit, joihin valittavana monia lisätoimintoja ja erilaisille kapasiteettitarpeille.

KUIVAIMET

WITTMANN kuivausyksikkö ja kuivausastia: nykyaikaisen muovin käsittelyn perusstandardi. - Suuri joustavuus, kapasiteetti ja energiatehokkuus.

KESKITETYT JÄRJESTELMÄT

Kattava ja innovatiivinen WITTMANN-oheislaitevalikoima mahdollistaa vaativien kokonaisjärjestelmien toteuttamisen ja huolehtii yksittäisten komponenttien välisestä oikeasta vuorovaikutuksesta.

VIERAILE WITTMANN VERKKOSIVUSTOLLA >