WITTMANN BATTENFELD

WITTMANN BATTENFELD tarjoaa muovin ruiskuvalukoneet 0,05 gramman - yli 20 kg: n annoskokoihin. Sulkuvoimat 2000 tonnia (20000 kN) asti. Portfoliomme kattaa koko matkan MicroPower koneilla tehtävästä  mikrokokoisten osien ruiskuvalusta suurten osien MacroPower - tuotantoon.

RUISKUVALUKONEET

SMARTPOWER

SmartPower sarjan koneet ovat erittäin pienikokoisia, servohydraulisia ruiskuvalukoneita, joissa on älykäs, energiaa säästävä käyttöjärjestelmä. Energiansäästöjen lisäksi servokäyttö mahdollistaa lyhyen jaksonajan korkean dynamiikan ansiosta. Saatavana myös monikomponenttinen Combimould -versio.

ECOPOWER

Täysin sähköinen EcoPower (saatavana myös hybridinä) yhdistää tehokkuuden ja tarkkuuden. Tehokas suorakäyttö ilman hihnoja. Pienikokoinen ruiskutusyksikkö ja lukitusyksikkö. Kone vie vähän tilaa. Suuri toistettavuus. Saatavana myös nopeana sähkökäyttöisenä Xpress-mallina.

MACROPOWER
Tehokas MacroPower-sarja tarjoaa sulkuvoimaltaan suuria koneita, jotka ovat kuitenkin pienikokoisia. Modulaarinen. Suuri tarkkuus nopeudesta tinkimättä. Erittäin käyttäjäystävällinen. Saatavana myös MacroPower COMBIMOULD -kaksoisruiskutusyksiköillä ja E-hybridinä.
MICROPOWER

Pienten osien yksinkertaisesta valmistuksesta suuren tarkkuuden mikro-osien valmistukseen. Kalliiden erikoismateriaalien säästön mahdollistaa 0,05 gramman annoskoko. Täysin sähköinen MicroPower on älykäs konekonsepti, josta moduuleilla laajentamalla voidaan rakentaa täydellinen tuotantosolu monimutkaisten mikro-osien valmistukseen. Ja jopa koneen sisäinen puhdastila.

 
VERTICAL

Pystykoneissa on pystysuora lukitusyksikkö. Ruiskutusyksikkö voidaan sijoittaa pysty- tai vaakasuoraan. Ihanteellinen monimutkaisten profiilien, erikoistoimintojen ja -prosessien sekä erikoismateriaalien käsittelyyn. Valikomassa kolme mallia: VPower (pystysuora, pyöreällä syöttöpöydällä 120-160 tonnia), VM / VM-R (pystysuora pyöreällä syötöllä tai ilman) ja CM / CM-R / CM-S (johteeton, erittäin kompakti).

MEDICAL

Puhtaiden tilojen tuotantoa varten WITTMANN BATTENFELD on kehittänyt pakettiratkaisut, jotka täyttävät puhdastilojen luokituksen EN-ISO 14644 -standardin mukaisesti ja jotka on tarkoitettu ensisijaisesti lääketieteelliseen käyttöön. Nämä paketit perustuvat monen vuoden kokemukseen ja ovat saatavilla MicroPower, SmartPower ja EcoPower.

UNILOG R8

UNILOG B8 on intuitiivinen käyttölogiikka, samankaltainen kuin nykyaikaisissa viestintälaitteissa. Koneen liikkeitä voidaan ohjata kalvopainikkeilla, kun taas prosessitoimintoja hallitaan 21,5" suuren värillisen näytön kautta. Näyttö tukee monikosketusta ja zoomausta. Kulunvalvonta RFID: n tai avainkortin / renkaan kautta. Näyttö voidaan helposti jakaa kahteen osaan, mahdollistaen kahden eri toiminnon samanaikaisen näyttämisen.

WITTMANN BATTENFELD

Wittmann ja Battenfeld, nykyisin WITTMANN-konserni, ovat yli 40 vuoden ajan tarjonneet ratkaisuja muoviteollisuudelle. Tänä päivänä konserni on ainoa toimija, joka pystyy tarjoamaan kaikki tuotteet muovituotantoon yhdeltä ja samalta toimittajalta.


VIERAILE WITTMANN BATTENFELD VERKKOSIVUSTOLLA >