COLLIN

Collin kehittää älykkäitä laboratorio- ja pilottilinjoja sekä muoviteollisuudelle että tutkimus- ja kehityslaitoksille. Valikoima ulottuu pienimuotoisista perustutkimus- ja lääketieteellisistä tekniikoista pilottilinjoihin ja aina tuotantolinjoihin asti. Suulakepuristus ja puhallusmuovaus niihin liittyvillä käsittelylaitteilla.

ÄLYKKÄÄT LABORATORIO- JA PILOTTILINJAT

COLLIN TEACH LINE

Collin Teach Line koostuu joukosta pienikokoisia pöytälaitteita polymeerien käsittelyyn. Laitteet on erityisesti suunniteltu koulutukseen sekä tutkimukseen ja kehitykseen. Linjojen avulla on mahdollista testata erilaisia ​​prosessiparametreja keskeyttämättä ajoa ja nähdä muutosten vaikutukset lopputuloksessa sekä tuottaa näytteitä.

COLLIN LAB LINE

Collin Lab Line koostuu sarjasta laitteita polymeerikalvolle, ekstruudereille, sekoittajille, kalenterityöille, kalvopuhalluksille, päällystyslinjoille, keloille, vesihauteille ja muille. Mallista riippuen laitteet soveltuvat tuotekehitykseen tai pienempään tuotantoon.

PILOT / MEDICAL / POLYTEST

Pilottilinjoja on saatavana puhalluskalvolle, litteille kalvolle ja venytyskalvolle.

Lääketieteelliset linjat vaikuttavat äärimmäisellä tarkkuudella, homogeenisella prosessilla ja suurella teholla.

Polytest-linjat koostuvat laitteista muun muassa painesuodattimien, viskositeetin ja kalvon laadun mittaamiseen ja tarkistamiseen.

VIERAILE COLLIN VERKKOSIVUSTOLLA >